Re: ajánlom mindenki figyelmébe !
Előzmény: #577709"Magyar Nemzeti Bank elvesztette a monetáris folyamatokra gyakorolható hatását"
Hogy én ezt mennyiszer írtam le, oszt hirtelen ráébredt egy közgazdász is... nahát, változik a világ.
Wow, a többi meg maga a cúcs:
"Szerinte Oszkó Péter és Felcsúti Péter dolgozta ki azt a banki magatartási kódexet, ami végtelen cinizmussal nem, hogy nem vetett véget, hanem egyenesen szentesítette a devizahitelezést."
És még ők is találták ki. Mondtam én, hogy ez egy rendszerszintű destruktív pusztítás volt, amit nem a bankok találtak ki, talán most már mások is felkapják végre a fejüket, ha """szakember""" mondja.
"Azt pedig érthetetlennek tartja, hogy ezek az emberek "képesek most magukat a jogállamiság nagy védőivé alakítani, képesek a talpig becsületes LMP-t az úgynevezett balliberális értelmiség nagy többségének aktív részvételével a megsemmisülés szélére sodorni"."
ROTFLMAO!!! De mennyiszer mondtam én ezt... és engem is őrültnek kiáltottak ki :)
"Orbán két évét őrületnek nevezi Róna Péter."
Most már nem fogja. Mert végre megvilágosodott Róna Péter. Jobb későn, mint soha.
Mert a lényeg ezen van:
"Az írja, hogy emiatt először megpróbálta lenyelni a békát és elfogadni az összefogás valamiféle változatát, túllépni azon, amit a felsoroltak tettek, ezért találkozott Bajnai Gordonnal is. De mára már megbánta hogy egy pillanatra is elképzelhetőnek tartotta az együttműködést "ezzel az álnok, cinikus és erőszakos bandával".
Hoppácska. Kezdi érteni, hogy milyenek is a liberálkommunisták, és hogy mi is van az álarc mögött? ERŐSZAKOS BANDA.
Hmm... alakul ez kéremszépen, ahogy kiábrándulnak az idolokból a korábbi hívők... nem semmi.