válasz..xy-nak
Ibizanem akartam ezeket suttyomban privátban leírni..
Én a fórumot az eredeti jelentésével használom..piactér.ahol az emberek megbeszélik a dolgaikat..a közéletit és a magánt...ha megtisztelnek vele.
Ha van kérdésem emberekkel kapcsolatosan akkor felteszem..nem szeretem a hazudozást az alakoskodást.. vannak különböző büszkeségek napjai..ha valaki homokos vagy kerekesszékes..azokat nem kell szégyelleni..
Pontosan az óvatoskodó pozitív megkülönböztetés az ami lenézi őket..én nem gondolnám személyeskedőnek..
Én azt szeretem ha gondolatok cserélnek gazdát..vagy azok feszülnek össze..nekem ez a fórum pótcselekvés..anno hetente 2 hetente találkoztunk a barátokkal valami sörözőben..megvitattuk a világ dolgait jó volt nagyon jó..ma már jó ha évente 3x össze tudunk futni..
Én betartom a vita alapszabályait..állítok és alátámasztom..ezekkel lehet értelmesen vitatkozni..érvekkel támadni az állításaimat.. ilyen vitában bármikor szivesen részt veszek..ez az én pályám.
sajna most a többség ferdít hazudik kifordít..amikor sarokba szorul elfogynak az érvek akkor sértődik és szeméyleskedik.... néha ezekben én is részt veszek..mert ezt is meg kellett tanulni..mert felzabálnának..nem megoldás ha félreállsz mert utána rajtad csámcsognak hetekig..ilyenkor le kell alázni őket..ez van..