Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Moderálás

phiona

A moderálás jogával lehet élni és lehet azzal visszaélni :-) Lehet basáskodni és lehet arra használni, amire való, a legvégső esetben: a durva, trollkodó, foodoló posztokra. De nem arra való h a moderátor pofára szelektáljon v azért mert nincs kedve abba az irányba belemenni. Ugyanis 1 topik nem feudális birtok hűbérúrral, hanem csak 1 felület, ahol a topikindító felvetésére reagálnak mások, amivel megtisztelik. És szeretnék innnentől a többiekkel is megbeszélni. A topikgazda legyen udvarias házigazda sztem, mondja el h bocs de erre nem válaszolnék és ne vigyük erre mert más tematikát szántam v nem érdekel, v figyelmeztessen a stílusra ha kell – de ne likvidáljon agybafőbe. Akik beírnak a „termék” a sajátjuk és nem az övé, és másoknak lehet érdekes. A topikgazdát érintő beszólásokat meg nem érdemes (megint csak sztem) moderálni, mert aki bunkó magát minősíti ezzel, aki meg magára veszi és nem bírja el, az is. Szal ez 1 végső eszköz amire az itteni kulturáltság mellett 1-2 kivételt leszámítva nem szokott szükség lenni.

És az azért elég kemény h benézel topikokba és az oldal fele v még több kimoderált, atyaég mi lehetett itt? aztán látod az előzményekből h semmi kül, csak vmi barom a moderátor – ez jön le. Szal lehet h a „házmesternek” megfontolandó h a mostantól induló topikokban (akár átmenetileg) ad-e moderálási lehetőséget, merth másként is bátor aki ettől az…

Az ilyen törlések gyakorlatáról írtam a Még szokatlanabb… topikba, jellemző példával sztem.