Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: törölve

Előzmény: #576978

"és valóban te senkiháziztad le (nem őt, de utaltál rá, hogy ő is a senkiháziak csoportjába tartozik) közvetetten."

Kérlek, csak nézzed meg, hogy mennyire talált, hiszen a reakció világosan mutatja annak az igazságtartalmát. Egyebekben mindegyik beszólása azzal kezdődött, hogy első mondatban már személyenben fikázott. Ez nekem nem kell. Mert aki így kezdi, az saját magát hergeli fel, hogy "erősnek látszódjon", ami után csak ezt erősíti meg, hogy onnantól kezdve nácizni kezd, ha kitörlik amit ír, mert ennyire nincs semmi önérzete, se önbecsülése, csak az, hogy másokba belerúgva erősnek érezze magát.

Egyebekben, tessék, ott a Dumcsi, ki lehet beszélni moderálatlanul engem. Tudod miért mondom ezt bátran? Mert tudom, hogy az első (max) húsz hozzászólás után saját magukba dőlnek, mert érdektelen lesz a téma. Ez csak akkor érdekes, amikor velem "szembeszállva" az én topicaimba belesz*rva lehet művelni, hogy azoknak vegyék el az értékét. Máshol ebben semmi érdekes sincs.

Még ez sem tűnik fel? Időnként beszólogatnak, véres kardként hivatkoznak rám, aztán ennyiben is marad az egész, mert ez valójában senkit sem érdekel. Ennek az egésznek az izgalmát az adja, hogy itt próbálkoznak meg vele.