Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: én meg ezzel értek egyet

banyaiz Előzmény: #576749

Vannak érvek egyik és másik serpenyőben, jogos, nem jogos, de az eredmények mellett, van ezer dolog ami gond.

Szerintem végleg a kaput két dolog tette be a minősítőknél az IMF ügy , és a bankok terhelése ( itt is az, hogy feleződik a bankadó, rá 2 hétre megmarad teljesen, erre 2 hétre megmarad teljesen örökre) Ez micsoda? Imf téma megy duma nagyon kellene mert előnyös, közben az intézkedések szembe mennek ezzel . Ez mi? Kiszámíthatóság Matolcsy módra.

Lehet mondani, hogy a bankok mozgatják az S&P -t ezért ütnek rajtunk, de ha mindent félreteszel lehet sok okot találni szakmai okot ami miatt jogos a lépésük. Persze lehet ellene is érvelni.

De csak magunknak köszönhetjük , hogy leminősítettek ez a véleményem. Kevesebbet kellene Mekk mesterkedni.

De ettől függetlenül innem már csak felfelé szabad mennünk a minősítésekben vsz, nem csúszhatunk tovább csak elértük az alját. Bár a bóvlival is ezt gondoltam.

Ezzel a románok alatt vagyunk minősítésben, azért ezt sem hittem volna soha.

Azzal pedig, hogy fröcsög a minisztériumunk a minősítőkre (még ha nyomokban igazságot is tartalmaz ez) semmire nem megyünk, semmire.