Re: fight
Előzmény: #575125Színvonal rulez.
Ha jobban megnézed, én nem kérdőjeleztem meg azt, hogy vállalkozásod van, azt sem, hogy mekkora, mert nem is beszéltem erről, mert nem érdekel és mert nem rám tartozik. Arról beszéltem, hogy az a mentalitás amit Ibiza képvisel az a maszek világ, erre jöttök csapatban és rátromfoltok, hogy ezen túlmenően ez a világ valójában a keménycsávók világa, akik az izmokban látják az erőt miután valakit két orcára gyaláznak és az meri azt mondani, hogy hülyeségeket beszéltek vele kapcsolatban.
Most őszintén, eleddig legalább egy tucatszor kértem, hogy fejezzük be a témát, de mindig jött egy "ügyeletes hős", aki felszította azt, hogy én vajon titkárnő vagyok, vagy szerencsétlen lúzer.
Vedd már észre, hogy ti sértegettek, és még nektek áll feljebb.
És a legszebb az egészben az, hogy arról, amit írtam valójában semmi véleményt nem tudtok megfogalmazni, nem is cáfoljátok, vagy mondjátok, hogy nincs igazam, hanem csak azzal tromfoltok, hogy "tivagytokaf*szacsávóvállalkozók", tehát aki nem úgy gondolkodik, az minimum okoskódó hülyegyerek, csak elméleti okoskodó lehet, hiszen nem a "f*szacsávóvagyokgyerekihanemtetszikapofámaztánjólbeb*szokegyet" mentén gondolkodik. És mivel ti így gondolkodtok, ezért csak így lehet gondolkodni, és aki mást mond, csak csak hülye lehet. El se gondolkodtok azon amit írok, csak gyalázkodtok. Szerinted ez normális?
Egybéként, azért csak tessék magatokba nézni, ahogy csapatosan támadtok le, szidalmaztok, próbáltok alázni azzal, hogy csak egy hülye lehetek, egy szerencsétlen lúzer, méghozzá idestova lassan egy hete és eddig ezt tulajdonképpen csendben tűrtem, csak egyre keményebben adtam hangot annak a nemtetszésnek, amit műveltek. CSAPATBAN és EGYMÁST HERGELVE, egymás alá a lapokat osztva, egymásért beszállva egy kis mocskolódásba, ez egy színvonal szerinted és az lenne a normális, hogy erre a szintre lemenve farokméregetéssel mutogassam, hogy mim van nekem, vagy mit értem el? Ilyen szinten és színvonalon akkor sem mondanám meg, ha egyébként életem vágya a magamutogatás lenne.
Szóval, kicsit szálljatok már magatokba és talán nézzétek meg, hogy miket írtok ide egymást jól röhögve felhergelve és a győztes koalícióba tartozóként "egységben az erőnek" megélve. Ez nektek egy sikerélmény. Szerintem meg szánalmas.
És hát tudod, én meg olyan vagyok, hogy megmondom a véleményem, amihez bizony nem szoktak hozzá az emberek, mert nem szokás igazat mondani, inkább jópofizgatnak, meg mellébeszélnek, meg játsszák a havert. Ha nektek ez kell, engem nem zavar, csak én ezzel nem tudok mit kezdeni, mert nekem ehhez semmi közöm nincs, én erre a fajta "sikerélményre", "közösségi élményre", vagy "önigazolásra" soha nem vágytam.
Amiről írtam, az egy gondolkodásmód és mentalitás és mire a végére jutottunk a témának, be is mutatták saját szavaitokkal, hogy mit is értetek az "énvagyoka****acsávóvállalkozón". Amig én mondtam, szidtatok, gyalázatot. Aztán elmondtátok a saját szavaitokkal is, de a szidás, gyalázkodás csak nem marad abba.
Na ezért mondtam, hogy hadd zárjuk már le a témát, de szemmel látható, hogy ti nem vagytok rá képesek. Én mindenesetre MOST (Stóhl Buci módra) lezárom a szavazást, részemről nem érdekel ez a téma és a stílus tovább. Ha jól érzitek magatokat a gyalázkodástól, hát odatartom a másik orcám is, hogy tanuljatok belőle :)
Nu, lehet kövezni, én meg befejeztem a témát.