Re: nincs cím
phiona Előzmény: #574512Persze, de van amikor közvetlenül nem tudsz meggyőződni arról h 1 állításnak van-e valóságalapja v nincs, ezért hiszel a tudománynak v ha nyitottabb vagy hallgatsz meg mást is (és az intuíció ebben játszik, h úgy érzed lehet v kell h nyitott légy) nem feltétlenül az elfogadás hanem a megfontolás szintjén.
Jah nigériaikat én is kapok és azért nem teljesen önzetlenek :-) de itt azért messze nem erről van szó. Ha beírod a gugliba h „új kor 2012” csak így magyarul, már rengeteg találatot kidob, és ha csak a találati listát végigfutod látod h milyen sok oldal foglalkozik ezzel.
Persze lehet h tökhülye idióták ráérősségükben, de az is lehet h nem – kizárhatjuk? Nekem nincs akkora tudásom h ki tudjam zárni, el sem fogadom de struccként el sem vetem. És igen végigfuttattam azt is h 3 napos áramszünetnél mi a túlélőkészlet, a kari beszerzésbe az a kis plusz belefér és úgyis elfogy előbb utóbb. Azt hiszem amúgy h nem lesz szükség rá, de így mégis komfortosabb.
Azért vmi konkrétabb is, a kedvedért tudományos emberek, Csusza kedvéért videók (vö ezotv :-)) Brezovitsból csak az első rész, a folytatások ez alapján könnyen megtalálhatók.
Elvetni zsigerből persze egyszerűbb merth béna az orosz mél, de azért elgondolkodtató a megmozdulás ereje amihez a maya naptár önmagában valszeg kevés lett volna. Nem mondom h igaz, tényleg nemtom :-) de 1 kis figyelmet talán érdemel, ha már mások sokat szántak rá :-)