Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: fight

Ibiza Előzmény: #574521

te soha nem voltál és nem is leszel vállalkozó..sztem egy könyvelő vagy..esetleg egy ellenőr valami cégnél aki átnézi a projektszámlákat.

Maszek jelentése magánszektor..a komcsi kuplés vidámszinpados humor része volt.. Kazal Lászlótól származik tán...a butikos szó jobb lett volna..ha már csak hasonlatokkal bírsz asszociálni.

a meghatározásodból is látszik..fogalmad nincs a vállalkozásról..annak a lényegéről.

nálam van a seftesek ügyeskedők:

- ők észrevesznek kihasználnak egy egy lehetőséget addig használják amíg lehet és zseton van benne..

tény sok a kényszervállalkozás..ahol a tulaj csinál szinte mindent..csak azért cégek mert "jobban megéri" mint ev-nek lenni...kisboltot kisüzletet visznek..villanyt vizet szerelnek..

http://blog.forrascentrum.hu/kkv-definicio/a-mikro-kis-es-kozepvallalkozas-kkv-definicioja.vallalkozas-vallalkozo

mikro vállalkozók:

ők már nem csak észrevesznek lehetőséget hanem hanem meg is teremtik ezeket..

a dolgozók száma és az árbevétel alapján mikrók.. itt még szabadon rugalmasan kialakítható a szerkezeti felépítés a feladatok hasonlóak a nagyobb cégekhez..

tény sok a kényszervállalkozás..ahol a tulaj csinál szinte mindent..

közép és nagyvállalkozók:

ez már egy vállalati felépítést igényel..lassúbb döntési folyamattal..nagyobb tehetetlenséggel..

Én soha nem akartam vállalatot építeni..nem érdekel ennek a hozadéka..a majomkodás az érdek szövetségek..a 10-15 bizottságban való részvétel..engem inkább több mikrovállalkozás érdekel...