Re: fight
Ibiza Előzmény: #574521te soha nem voltál és nem is leszel vállalkozó..sztem egy könyvelő vagy..esetleg egy ellenőr valami cégnél aki átnézi a projektszámlákat.
Maszek jelentése magánszektor..a komcsi kuplés vidámszinpados humor része volt.. Kazal Lászlótól származik tán...a butikos szó jobb lett volna..ha már csak hasonlatokkal bírsz asszociálni.
a meghatározásodból is látszik..fogalmad nincs a vállalkozásról..annak a lényegéről.
nálam van a seftesek ügyeskedők:
- ők észrevesznek kihasználnak egy egy lehetőséget addig használják amíg lehet és zseton van benne..
tény sok a kényszervállalkozás..ahol a tulaj csinál szinte mindent..csak azért cégek mert "jobban megéri" mint ev-nek lenni...kisboltot kisüzletet visznek..villanyt vizet szerelnek..
mikro vállalkozók:
ők már nem csak észrevesznek lehetőséget hanem hanem meg is teremtik ezeket..
a dolgozók száma és az árbevétel alapján mikrók.. itt még szabadon rugalmasan kialakítható a szerkezeti felépítés a feladatok hasonlóak a nagyobb cégekhez..
tény sok a kényszervállalkozás..ahol a tulaj csinál szinte mindent..
közép és nagyvállalkozók:
ez már egy vállalati felépítést igényel..lassúbb döntési folyamattal..nagyobb tehetetlenséggel..
Én soha nem akartam vállalatot építeni..nem érdekel ennek a hozadéka..a majomkodás az érdek szövetségek..a 10-15 bizottságban való részvétel..engem inkább több mikrovállalkozás érdekel...