Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: fight

Előzmény: #574169

Tudod, az a furcsa, hogy olykor a legnyilvánvalóbb dolog nem jut az eszedbe. Ez például az, hogy én azért ülök a gép előtt, mert innen irányítom a vállalkozásokat, illetve, ""ide"" fut be minden információ, amit on-line ellenőrzök.

Paradox módon, nyilván semmi meglepőt nem találsz abban, ha brókerek, részvényseftelők írogatnak, hiszen esetükben nyilvánvalóan érted, hogy miért ülnek itt, és csak a MASZEK világból megmaradt (a maszek megy mindenhová) logikával gondolkodsz azon, hogy hogyan lehetséges az, hogy nem rohangálok össze-vissza.

Pedig a válasz egyszerű: Használom az informatika előnyeit és eszem ágában sincs rohangálni, sőt, megmozdulni sem, ha nem muszáj. Mondhatni, úgy szoktam fogalmazni, hogy ha egész nap mennem kell, AKKOR NEM TUDOK DOLGOZNI, mert akkor csak azokat az ügyeket intézem, amit nem lehet a gép előtt elintézni.

Ezt úgy hívják, hogy vállalatirányítás. Egyebekben pedig jelzem, csak nézzed meg, hogy mennyi idő alatt írok meg egy hozzászólást, nekem semmivel sem tart több ideig, mint másoknak egy hozzászólás megírása, függetlenül attól, hogy több a leírt szöveg.