Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Így darálja be Bajnai a baloldalt

Ricsi Előzmény: #574346

Komoly, értelmes embernek ismerlek. Nem teljesen értem, mire gondolsz kommunikáció alatt. Mit lehet kommunikálni? Sok embertől kérdeztem már meg, tételezzük fel, megnyerjük a háborúkat, amiket mi indítottunk mindenki ellen.

Na és? Mi lesz tőle jobb? Sőt elsőnek azt kérdezem, mikor fogjuk kijelenteni, hogy megnyertük a háborút? Mi lesz az, amikor győzünk. Szóval a kérdéseim:

Mikor nyerjük meg a háborút?

Mi lesz az eredménye?

Mennyiben fogja a győzelem elősegíteni a fejlődésünket?

Miért jó fejlődési vonal az, hogy bezárjuk a régi magyar cégeket (Malév, Gyulai hús, stb, stb), és helyettük jön a Mercedes?

Miért jó, hogy bérmunkát csinálunk, és megadjuk a lehetőségét, hogy az a gyár bármikor leszereli magát, és elmegy?

Miért nem ismerjük be, a 16% szja nem jött be, nem érte el a célját?

Miért nem nyúlunk egy olyan adóhoz, ami nem jött be, nem érte el a célját, miért vezetünk be helyette mindenféle egyéb sarcot?

Miért szívatjuk a bankokat, ha tudjuk, hogy ők a fellendülés alapzálogai (a Hitel c. kiadványt nem én írtam, nem én találtam ki)?

Mi lesz akkor, ha ezek a bakok elmennek a francba?

Lesznek-e helyette tőkeerős magyar bankok, és miből lesz pénzük hitelezni? (Nem személyi kölcsönre gondolok, hanem mondjuk óriás beruházásokra).

Miért hazudozunk mindig, ha bevezetünk egy adót? Legjobb példa a tranzakciós adó a közelmúltból, hogy márpedig olyan másutt is van. Pedig tudjuk, nincs.

Én - komolyan mondom - most ennyit látok a kormányzásból. Sőt inkább azt mondom, én ezt nem kormányzásnak, hanem kapkodásnak látom. A kormányzás nyílt úton, normális sebességgel haladó járműnél lehetséges, ami épp csúszkál ide-oda, azt csak kapkodással lehet irányítani. Szóval, ha jó kommunikációra vágysz, ezekre a kérdésekre kérnék - nem demagóg - válaszokat. Ezért is tőled kérdezem, nem mástól.