Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

rbbj11 Előzmény: #574359

nokiában már be van árazva a vég, megjátszható trendváltó vállalatnak. Elmúlt évtizedekben néhányszor Chryslert is eltemették és tizszerezett a rv. ára, mikor feltámadt jó pár évtizede. Sztem vállalható, egy rv. mondjuk egy 20 rv-es pf-ből.

Igen, WalMart is ide tartozik. Walmart-ot nem preferálom, mert legjobb esetben telivér cég, rosszabb esetben lassan növekvő lesz. A nagy storyn már túl van. Többi felsoroltad dettó.

Rábában én is láttam és látok potenciált, de amiben a magyar állam jelentős befolyást szerez, számomra felejtős. Ezért levettem a jelöltek listájáról.

Mtelekom már összeomlott. Hatoda ATH-jának, defenzív létére fele se 5 évvel ezelőtti önmagának és azóta volt némi infla...Ettől még lehet olcsóbb, de számomra bőven van helye egy hosszú pf-ban, már csak az osztaléka miatt is.

Eon felejtős, sztem egy szar cég, a legszarabb, ami EU-ban létezik. Csak monopolhelyzetei miatt nincs a pincében. Egyébként személyes okok is befolyásolnak nála, ezért nem nyúlok hozzá, ha fizetnének se. Egyébként energetikai szolgáltató monstrum cégek eleve lassú növekvők. De teszek fel még sokkal érdekesebb energiavállalatokat.

Egis ok, fel is fog kerülni. Richter nem, elég egy magyar gyogyós.

Ciscoban be van árazva a versenytárs. Hatalmas kp állománya van, le is nyelhet egészben néhány versenytársat kp-ből, ha akarna. Kínaiak felejtősek, magam is csapkodom a ZTE és Huawei készülékeket a falhoz, hulladékok, rosszabbak mint 3 éve. Elég megnézni a rv-árfolyamaikat. Azt garantálom, hogy hamarabb dupláz cicso, mint ezek. ZTE ennek ellenére felkerült listámra, ízlés szerint kicserélhető Huawei-re. Egy próbát megérnek, hátha nem mennek csődbe.

Kösz az észrevételeket, várom a későbbi listajavaslataimhoz is!