Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: kl

Borska Előzmény: #574333

ebben én nem vagyok olyan biztos,a kormány lefogja fejni az otp-t,hisz az eddigi csomag sem ártott neki ,mindemellett ha jegybanki vezetőváltás is lesz,az ott meglépendő unortodoxia ismét rendbe teszi egy időre Mo-megítélését,az pedig a keményen lecsapódhat az otp-n,emellé külhon gazdasági fellegei és már reszeltek is az amúgy valóban profi cégnek,a hullámzó up trend végét vizionálom,mert ezidáig valóban ez ment,de olyan trendforduló érzetem van a csártokra pillantva,és ennek a legészrevehetőbb jele a beültetés ,a hívők által felcibált indexek kemény leverése, max emelkedés amit nemzetközileg illetve idehaza el tudok képzelni az a 4ó timeframe-ben ki is fullad,tartom hatiban a 17800körüli targetemet,de szívem szerint ezt úgy futtatnám hogy a hetes alsó trendvonal lendületes törése után erre az értékre húznám a stoppot,és ha akar had szánkázzon.......

és a bluek

Richter kikerülve a nemzetközi indexkosárból----- erős eladás (pár hétig tuti )

Mol állami befolyás , termelés csökkentés ----- erős eladás (pár hétig )

Otp bizonytalanság bankadó,önkormányzatok -----erős eladás ( tökbizonytalan )

Matáv osztalék támasz (ami akkor biztos ha ki is fizetik ) ------ még ez néz ki a legjobban de ez kevés az index megtartásához

......persze simán lehet hogy tévedek és sokan a jelenlegi mások által nyomottnak tartott árfolyamokat bevásárlásra használják ki,és valóban folytatódhat az up,de én nem ebben hiszek,kiderül