Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #574248

xmann, bocsánat hogy belepofázok és nem követtem végig az egész vitát és csak a te hozzászólásod olvastam el, de ismerve Orbán fóbiádat azért kiragadnék egy észletet a saját írásodból:

"A magyar gazdaság ezt azért nem tehette meg, mert korábban már erősen eladósodott, így nem voltak neki a piacok hajlandóak pénzt adni. "

Dobj fel gyorsan egy grafikont, hogy lássuk, hogy az a bizonyos adósság melyik időszakban csúszott fel a leginkább? Mert én úgy emlékszem, hogy az bizony az első MSZP kormány (94-98) alatt ment fel egyrészt -annak ellenére , hogy a teljes közvagyon legnagyobb részét akkor "privatizálták" el, valamint a 2002-2008-as időszakban...

Akkor ki miatt nem lehetett anticiklikus politikát folytatni? NE kezeljük már a szoci tevékenységet Bajnai Gordon gazdasági miniszterként való regnálása alatt ugyebár- mint ami valami külső tényező lett volna...

És mit érzett az áltagember ezen óriási eladósodás mellett (ahol ugye nemcsak az állam, hanem a forráskivonások következtében az önkormányzati szféra és a lakossági szféra is eladósodott)? Talán azt, hogy évről évre jobban éltünk?? Hát nem! Egy cseppet sem! Úgy voltak képesek pénzügyi trükkökkel az adósságot az egetbe emelni, hogy már akkor is az CEU átlag alatt növekedett a gazdaságunk..

Akkor most miről is írtál összességében??