Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: HUF

banyaiz Előzmény: #574026

Értem amit mondasz.

Szerintem azért egy uzsorakölcsön, és egy UL között van némi különbség. :)

Nem tudom biztos az én gondokodásmódommal van a baj, de nálunk a pl a családban van UL általában szokott is lenni. Nem nagy összegűek havi 50-100 eur nagyságrendek alapösszegű konstrukciók. Még mikor NN biztosító volt 90-es években akkor kötöttek anyámék először az egész családra. Gyerekek voltunk még öcsémmel. Volt jó adókedvezmény rá, vmi hozam is összejött.

Ezek már lejártak kötöttem újakat más konstrukciók.

Most amik vannak nem is nézem hol áll a hozamuk annyi idő van még lejáratig, tőke hozamgarancia van, van egy biztosítás.

Ami zavar az, hogy a jóféle 20 -30%-os adókedvezményt időközben eltörölték, van még kb 6 év lejáratig. Remélem megéljük, talán közben lesz újra adókedvezmény is, legrosszabb esetben garantált tőkét hozamot felvesszük, büszkélkedni nem lehet vele, de közben volt egy biztosítás is. Adókedvezmény jól jött volna de **** politikusok eltörölték.

Azt nem várom tőle, hogy extra hozam legyen, nem is vártam.

Ami engem zavar, hogy ezekkel a lényeges elemekkel mint adókedvezmény így játszanak ebben az országban egy hosszabb távú terméknél. Ez botrányos. Ezt is vizsgálhatná a Pszáf. :)

Kb ennyi a történet részemről.