Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #573975

Ibiza, írtam már hogy a kispályások engem néha egy kicsit elszórakoztatnak, mert kitör belőlem a messiáskomplexus és azt hiszem, mert elhiszem, hogy a sirámok, panaszok, történetek valódiak és valóban megoldást keresnek rá. Ezért szórakoztat el engem pár hozzászólás erejéig az, hogy belemegyek a ""játékba"", hogy megmutassam az alapvető hibákat a gondolkodásmódban, hogy felismerhessék az emberek a hibás sémákat, hogy változtatni tudjanak ezen.

Alig pár hozzászólás alatt azonban kiderül, hogy dehogy akarnak változást, pláne tenni a változásért. A végtelen kispályázgatás és az ahhoz való makacs ragaszkodás viszont engem egyáltalán nem szórakoztat, mert nem érdekel, ez nem az én színvonalam, így most remélem egyszerűen fogalmazok: Nem érdekel tovább a hülyeséged ezzel a témával kapcsolatban. Főleg úgy, hogy ez itt már ráadásul baromira OFF.

Éppen ezért azt kívánom neked, hogy legyél boldog és elégedett a kispályás világodban, hidd el, engem nem zavar, hogy ott focizol, csak arra kérnélek, hogy engem ne próbálj erre a szintre levízionálni, vagy azt hinni, hogy azért mert időnként labdába rúgsz, attól már labdarúgó lettél.

Köszönöm a megértésedet, hogy tudomásul veszed, hogy én befejeztem ezt a témát veled, és azt is, hogy megérted, hogy ebben a témában én többé nem reagálok a provokálásaidra.