Re: HUF
banyaiz Előzmény: #573611Csilla dehogy van igaza. Először is egy Pszáf vezetőnek mi köze van ahhoz, hogy UL-en milyen hozam van? Kivéve ha garantált hozam volt, és nem fizetik ki a garancia ellenére. Értem, hogy forradalom van , de azért ezt erősnek tartom.
Foglalkozzon a munkájával mint Pszáf vezető van bőven teendő elég a Béten szétnézni 1 évre meglenne a feladat, hát még az országban.
A gond ott van ezekkel az UL-ekkel , hogy úgy adtak el sokat, hogy akik eladták azok esetleg nagy hozamokról beszéltek, ez az adott ügynöknek a hibája, vagy bűne szélhámossága. De én még olyat nem láttam, hogy UL-t valahol egy biztosító azzal reklámozott volna mint cég, tehát nem az ügynöke a saját szakállára, hanem mint cég, hogy baromi nagy hozam lesz biztosan.
Már eleve a konstrukció olyan, hogy kódolva van benne, hogy optimális esetben hozhat egy minimális hozamot infláció felett, optimális esetben.
Ez alapvetően egy biztosítás, persze vannak extrém termékek, de hát ott a kockázat is nagyobb.
Az ész nélküli forradalmárkodás helyett inkább ezeket a dolgokat kellene helyre rakni az országban az emberek fejében, hogy mi is az, hogy hitel, mi az, hogy biztosítás, mi az , hogy befektetés stb stb. Mert ezekben is zavar van.
Az már tündérmese lenne, hogy vki biztosítva van 10-20 évre mellette a pénze baromi nagy hozamot hoz, főleg úgy, hogy közben a tőzsdék vergődnek.