Re: nincs cím
Előzmény: #573807Nem vagyok ingatlanos, csak egy olyan üzletember, aki minden esetben TCO-t szokott számolni és annak alapján gondolkodik. Ez a módszer attól zseniális, hogy pofonegyszerű, mégsem tudják kezelni. Én meg csak ezt alkalmazom bármire és mindenhol működik.
Egyébként tudod mi a vicc az egészben? Az basszus, hogy ez az ügynök is ott rontotta el, hogy benyögte neked, hogy van rá bérlője, erre te meg jól elküldted a francba, hogy hátha beesik hozzád a bérlőjelölt, mert a tiéd az egyetlen ilyen üzlet, és hogy az milyen tecsós lesz, amikor kiadod és még közvetítő díjat sem kell fizetni. Wazz, nyertél rajta a saját eszed alapján 150eFt-ot ha két héten belül kiadod, de ha nem, akkor máris csont nélküli bukóban leszel.
Ha a fazon bejött volna, hogy ingyen és bérmentve hirdet, keres neked vevőt és ha alku nélkül kiadja, akkor kér 8%-ot az éves bérleti díjból, akkor nem hiszem hogy kivágtad volna azzal, hogy "nem érdekel az üzlet, mert miért akar lenyúlni".
Banyek, fazon bemegy hozzád az év üzletével, és fel nem fogja a mai napig, hogy ez neked miért volt jó. Ő fog találni másik üzletet annak, aki kivett volna ennyiért üzletet, mert a pénz az úr mostanában. Pár hónap múlva majd jól meggyőződ magad, hogy milyen jó, hogy nem adtad ki, mert csak lelakták volna, aztán távoznak és újra megggyőződ magad, hogy kiadható ez annyiért amennyit akartál és legfeljebb csak 100eFt-ot fizetsz majd a közvetítőnek.
És az élet visszatér a rendes kerékvágásba.
De ez szerintem rohadtul, de piszkosul off errefelé, szóval én részemről zárnám ezt a témát, mindenki úgy éli az életét és csinálja az üzletét, ahogy akarja. Legyen neked igazad és add ki két héten belül alku nélkül az ingatlant közvetítő nélkül.