Re: nincs cím
Előzmény: #573641Eszem megáll... mióta nincs kiadva az üzlet? Mennyibe kerül a várakozásod egy balekre? Ha jól értem nem azt mondta az ürge, hogy évente ennyi a díj, hanem azt, hogy egyszeri díja van...
Olyan k*va jól megy mindenkinek ebben az országban, annyira ráérnek mindenre, én egyszerűen nem értem miért sír mindenki*.
*: PS: Ne vedd szó szerint magadra, mert nem te szoktál sírni, csak erről jutott eszembe az, hogy valójában milyen kis finnyás az ország: A síró emberek DÖNTŐ többsége mögött általában az áll, hogy "annyiért nem csinálom". Szóval még egyszer: No offense, te dolgod, te üzleted, de én ha 3 milliáért kiadhatnám egy évre az üzletem, akkor nem panaszkodnék egy havi (8%) bérleti díjon. Az ugyanis pont lineáris és nem munkadíj alapú, merthogy ez üzletszerzési jutalék. És ha azt hiszed, hogy nem talál más üzletet ebben a pangásban, akkor nem is értem, hogy hogyan gondolkodsz. De mondom, no offense, csak nem értem azt a logikát, hogy te sajnálsz 10%-ot ha fix és jó bérlőt hoznak neked...