Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Ricsi Előzmény: #572751

Tudod, magyarországon kb 200 éve megjelent egy könyv, Hitel volt a címe. Már akkor tudtuk, hitel nélkül nincs gazdasági fejlődés. Én nem tudok vele vitatkozni, mert azt látom, ez igaz. Az alapvető különbség ez kettőnk között, mert szerinted nem kell hitel, szerintem meg kell.

Halkan megjegyzem, az ÁFA-val csúsztattál, mert nagyon rövid ideig volt 20% az Áfa, az egy kisérlet volt, ami megbukott. Nem akarom idemásolni, az adócsökkentés kormányának pártja akkor milyen gusztustalanságokat mondott.

Ha most a fijjúk visszaállítanák a szja rendszert, akkor sem mondanám, hogy na, megemelték az adót. A 16% is kisérlet, és ez is megbukott. Sosem tartottam elítélendőnek, ha valaki tanul a hibájából. Ha ragaszkodik hozzá, az nagyobb gáz.

Tudod, én azt nem értem, mi mitől fogunk növekedni? Ipar nincs, szolgáltatások színvonala szinte nulla, a kereskedelem kínálata nulla. Én a körúton lakom, és azt látom, összeérnek a turkálók. Milyen ország az, ahol az egyik legrégebbi, gyönyörű üzletekkel rendelkező úton turkálók vannak. Mitől lesz ez más?

Én erre várnék választ, mitől lesz jobb. Mert azt látom, a múlttal nem fogunk egyet érteni, szerinted vannak a rossz komcsik (mszp), és vannak a jó komcsik (fidesz). Szerintem pedig a komcsi az komcsi, függetlenül a színétől.

Szóval, mitől vársz felemelkedést? Ez érdekelne, komolyan mondom.