Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #572626na igértem beírom: a gagyimennek és a hasonszőrű macska jánosoknak sokszeretettel.
10.09 vétel 600db 420/db
10.09 eladás 600db 433/db
10.10 vétel 600db 406/db
10.24 vétel 200+29db 371/db
10.24 vétel 71db 371/db
10.24 eladás 200+7db 393/db
10.24 eladás 22db 380/db
10.30 eladás 180+491db 435/db
Az értelmesebbeknek és a fiataloknak akik tanulni akarnak:
- általában 5-8 instrumentumot jelölök ki vásárlásra..vannak céláraim..vannak kockázatos és kevésbé kockázatos papírjaim
-a befektetendő tőkémet rövid és középtávon és hosszútávon fektetem be..néha gyakorlásnak Dt ügyletek..de DT egyenlő a halál..ezért főleg saját részvény fedezetes ügyleteim vannak kivéve bux1212.
- ha kijelölök egy instrumentumot akkor meghatározom a mennyiséget amit venni akarok valamint a célárakat..beszállásnál és kiszállásnál is..
- néha veszek szotyi papírokat ilyen pl e-star..amikben van legenda és a kisrészvényesek meg vannak feszülve mint íj..szotyi papírba max olyan összeget rakok ami ha nulla lesz az sem egy katasztrófa de ha 10-20%-ot hoz az kellemes..1000Ft-on ha keresel 25 %-ot az még szotyira sem elég de 100-300ezernél már a 10% is kifizet valamit..vagy a csajokat elvihetitek valamerre..
- stopot ritkán használok..de használok vételi stopokat is eladási stopot max a nyereség védelmére rakom be..de nagyon ritkán..csak ha tudom furcsa nap lesz..és nem vagyok gép elött..az ilyen stopok alá rendszerint teszek vételi stopot.. 1-3 helyre..néha jól jön ki..és DT short lesz..
- általában napi 10-30 eladási és vételi ajánlatom van bent..néha törtértékeket kötök..ez látható e-star kötéslistán is.. ezek részteljesülések..
-én nem vagyok chartista..de nézem a chartokat..csak egyenes vonalakkal kötöm össze aljakat tetőket..forgalmakat nézem..
konkrétan e-star..
mi van a papírral..10król ment 450ig..kósza hírek..furcsa emberek érdekes kötések..legenda..sok ijedt kisbefektető..sok gagyi ijesztegető a fórumokon..és persze sok feldumáló..aki csak elakar adni..
meghatározom maximum 1000db ennek a 60%-át a beszállási áron.. amit 411en határoztam meg..beírtam de beprellegett a billentyűzet..telefonom is volt ezért 441et írtam be..megkaptam 420ért..minden -50Ft-ba bele akarok venni..de ez függ a mozgástól..a hírektől..
a többi látszik a kötéseken..raktam be különböző vételi szintekre tételeket..de a meglévő papírokból eladásra is rakok be..