Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: 283.36 jelen pillanatban

Boby. Előzmény: #572206

" Egyebekben pedig a történetből számomra az volt az érdekes, hogy amikor - nem csak ez - az önkormányzat ki akart szállni az ügyből, akkor nem engedték kiszállni, MERT AKKOR tartották a fejükhöz a pisztolyt"

Úgy csúsztatsz, mint egy rossz kuplung! A jó Jancsi egy létező szerződést akart felrúgni önkényesen,CSAK a saját érdekeit szem előtt tartva. Felénk ezt cigánykodásnak híjják! Hazugság pisztolyt emlegetni. Ez olyan, mint amikor a jól sikerült randin megesik a lány, majd a szülőknek úgy adja elő, hogy megerőszakolták.Semmi ilyen nem történt! Én a vállalkozásom részére 3-szor vettem fel MAJDNEM hitelt, de mind a 3-szor visszaléptem,amikor az összes feltétellel tisztába jöttem. Mégsem támadtak meg símaszkos bankárok, "vagy felveszed, vagy megdöglesz" felkiáltással. Az meg mindenki számára köztudott dolog volt, hogy a bankárok nem az angolkisasszonyoknál nevelkedtek. Aki meg ezt gondolta, az kb. olyan hülye, mint az az ifjú vőlegény, aki a Skála előtt áruló cigányoktól vette az eljegyzéshez az arany karikagyűrűt.