Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #571471

Tényleg nem érted? :)

Nem az a probléma, hogy elmennek, az a probléma, hogy nem mennek és elvárják, hogy tartsák el őket. Miféle hihető jövőképet akarsz? Liberálkommunistát, amiben 50% béremelést ígérnek és adnak adósságnövelésből? EZ lenne jövőkép? NE röhögtess már ki, 1990-ben tudható volt, hogy itt 20-30 évig SEMMIFÉLE jobb élet nem lehetséges, mert NINCS MIBŐL. Most, hogy volt egy 2002-2010 országdúlás, ez a 20-30 év előlről kezdődött, és talán ha sikerül most valamit végigvinni, akkor 20-30 év MÚLVA lesz errefelé normális közélet és közérzet.

Addig semmiképpen sem lesz, ugyanis olyan mértékű tudatlan, tanulatlan tömeg van, amellyel semmit sem tudsz kezdeni ha "jövőképet akarsz nekik mutogatni".

Akinek lenne lehetősége állásba menni, csak kevesli a fizetést, az ne panaszkodjon, hogy nincs munka, ha ennél többet kap tőlünk nyugatra, akkor pedig tessék ott megpróbálni elhelyezkedni. EZ a világon mindenhol így működik, mint írtam, Angliából 150.000 ember vándorol ki, az ő helyükre mennek innen, ide pedig jönnek Kárpátaljáról és Erdélyből. A normális méretű migráció és külföldön dolgozás teljesen normális dolog, csak itt, ebben az országban van az, amiben ELVÁRÁS AZ A LIBERÁLKOMMUNISTÁK SZERINT, HOGY AZ ÁLLAM(!!!!) ADJON JÖVŐKÉPET.

Én eddig úgy tudtam, hogy kapitalizmusban az embereknek MAGUKNAK kell jövőképet csinálni, de majd újra megtanulom a tankönyveket, hogy ez hogyan is van.