Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #571289

Nem vagyok én rossz véleménnyel az ifjúságról, én azokról vagyok rossz véleménnyel, akik azzal hülyítik őket, hogy ha elmennek, akkor majd jól fognak élni, tehát sokkal egyszerűbb ha itt maradnak és követelik, hogy jól éljenek.

Persze, munka nélkül. Mármint, nem munka nélküliként, hanem úgy hogy nekik már életük végéig ne kelljen "dolgozni", mert nekik már papírjuk van. Vagy megtanulták a liberálkommunista adósságból élést, és felélik a céget, felhalmozást, amit az előző generáció felhalmozott. EZT a parazita életmódot tanulta meg az ifjúság. Vagy idézzem a gádzsók színvonalát, amiben a k*vától az uzsorásig jelölik meg az foglalkozni vágyást? Ne röhögtessél már ki ezek után, hiszen ők legalább ""vállalkozni"" és dolgozni akarnak...

Csak tessék megnézni, tele van a net állásajánlatokkal, az összes(!) multi pedig arra panaszkodik, hogy nincs képzett munkaerő, nincs normális szakember az országban, akit felvehetne.

Bizony barátom, SZAKEMBERHIÁNY van az országban.

Úgyhogy, aki az, ért valamihez, az nekem ne magyarázzon mondjuk Budapest környékén, aki pedig IDÁIG sem veszi a fáradtságot egy költözéssel, az ne ossza az észt, hogy külföldre megy. Aki itthon sem tud elhelyezkedni, mert annyira hülye PÁLYAKEZDŐKÉNT, az külföldön még mosogatni sem fog.

Ez ilyen egyszerű.