Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #571169"Az igazi speki csendben elteszi a nyereséget, és mosolyog a lúzereken."
a fajtád így gondolja...a net terjedésével a fórumokon megjelentek az új virtuális életet élő kismakik..nappal a főnökük csicskája este hamupipőkék lehetnek az új nick alatt..ha beégnek..akkor ott az új élet lehetősége.
Amikor kezdtem a tőzsdét nem sok előzménye volt a dolognak..akkor a VG-ból tájékozódhattál..vagy a tőzsdén az üvegfal mögött nézelődhettél sokan a bankokban a brókerek közelében űcsörögtek és várták leesik e valami infó.Később a gubcsilajos műsora adott támpontot...ha kitaláltam valamit akkor bementem az OTP-hez adtam megbízást..ahol 3 napra vállalták..és levélben értesítettek sikerült vagy sem az ügylet..
Később keveseknek elérhető lett a net a pf csinált egy tőzsdei fórumot..ahol nagy nevek igazi brókerek kezdtek írogatni..Tancs és még páran..ittuk a szavaikat.. megosztották a tudásukat..pedig nem volt kötelező..adni akartak..ezt a fajtátok soha nem fogja megérteni..adni? ingyé? vannak itt páran akik komoly tudással,tapasztalattal rendelkeznek..ha eszetek lenne akkor tanulnátok ezektől. Tanulnátok, kialakítanátok hozzáadnátok a saját tudásotokat és képességeiteket a kereskedési módszereitekhez.. és a locsolópénzzel elkezdenétek a valódi kereskedést..és a tapasztalaitokat megosztanátok a kezdőkkel a fiatalokkal..akik persze pofátlanok magabiztosak..ahogy kell..utána az élet (és a feleségük) megtanítja őket alázatra..ahogy kell.