Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

TrogerBroker

Szomorú, de Gazdinak és ex-nek igaza lesz úgy néz ki...

Akik tavaly-tavalyelőtt befektetésként vették, azok nagy része még most is tartja jó nagy bukóban. Ilyenkor meg a pszihó az úr..Azt látnak bele a hírek mögé, amit szeretnének, az emberi pszihológia miatt még reménytelen helyzetben sem fogják elismerni hogy ennek a bulinak lőttek nagy valószínűséggel. Ilyen az agy működése ! Pedig csak józan paraszt ésszel kéne gondolkodni, de hát a beragadt pozik hátterében ez nehéz, elvakítja az embereket !

Egyébként szerintem ez lesz :

Lesz még egy nagyobb felhúzás a papírban, nevezhetjük tömésnek, vagy újabb parasztvakításnak.

A Válság miatt az emberek 90 % kicserélődött a tőzsdei szereplők között. Őket még belehet egy körre húzni, vannak újak. Ezért is állnak fel mindíg az ilyen szemét papírok mint a phil, vagy humet stb.. De ha lesz is még egy jobb felhúzás, utána várja a gödör. Persze ez szigorú magánvélemény ! Sőt ! Mielőtt nekem támadna valaki én nagyon örülnék neki ha lenne belőle valami, de nem lesz sajnos !

Javaslatom : Üljetek át pannergy-be ! Különösen a hosszútávra tervezők ! Abból lesz valami talán !

Sőt ! Még most kell lépni szerintem, nehogy végignézzük ahogy egy új csillag születik a béten !

UI : A szerző nem rendelkezik Genesis részvénnyel, utolsó speki kört 1700 forintos szinteken játszotta. Pannergy részvényekkel sem rendelkezik ! Még egyenlőre..:)))