Re: nincs cím
Damn Jones Előzmény: #565970Aze kedves spekker tarsak szorithatnatok ertem, mert ket hete vettem egy imac-et, de besz@rt, es most masik gepet hoznak ki helyette. Remelem, az uj, updatelt verziot, mivel az apple policy szerint ugyanannyiba fog kerulni, mint a regi. Nem tudtam eddig, de ha uj verziot hoznak piacra, a regibol egyre kevesebb erkezik, mintegy kiszaritjak a piacot, az erdeklodes oriasi, varolista van, pedig a 21. szazadban ez nem sok termekre mondhato. Az en gepem is valoszinu azert volt rossz, mert uj mar nem jott, csak mar mar boltba visszavitt, allitolag szerelt peldanyt kaptam. Ezzel vegulis fenn tudjak tartani a hype-ot meg fair is azokkal szemben akik, mint en, pont akkor vesznek imacot, vagy bookot, amikor termekvaltas van, szumma szummarum, nagyon jok nemcsak a termekeik, hanem a korites es az ertekesites modja is.Multkor "jatszasibol" bementem egy apple storeba es nem azert a huszfillerert, de olyan eladasi strategia, odafigyeles es kozonsekszolgalat, kiszolgalas volt ott, amihez foghatot se lattam. Kb 40 eladot lattam, habar ketszintes uzlet reven nyilvan nem lattam az osszeset egyszerre, de nem sokkal kevesebb volt az erdeklodok szamanal. Gyakorlatilag en valaszthattam, melyik eladotol kerek segitseget. Ket eve van iphone-om es bar az elejen ruhelltem, mert hatalmas valtozas volt a nokiak utan, azert csak belattam, hogy ennel a cegnel nem csak ures lozungok vannak.