Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Csányi-birtok avatóján Orbán

tozsdenyul Előzmény: #565572

"Nem egyszer leírtam OV kritikáimat, de azért nem kéne úgy beállítani a szitut,hogy ők tehetnek mindenről, közben meg kórusban nyomni a "vissza Bajnait", elhallgatva annak múltját és betöltött szerepét a 2008-as államcsődközeli helyzetig vezető úton, amit a szoci és liberális média előszeretettel elhallgat a nagy fényezés közben. "

Bocsánat, hogy le merem írni, hogy az első szoci kormány nagy elkúrása után a második kormány teljesítményét máshogy értékelem. Én kérek elnézést, megértettem, hogy nem fér a világképedbe hogy bármilyen árnyaltabb ítéletet mondjak, azon kívül, hogy csúnya Libajnai...és emútnyócév.

Pontosan mi volt Bajnai szerepe az államcsődközeli helyzetig vezető úton? Ragadd meg az alkalmat és ne hallgasd el...

Az én érdekes gondolkodásmódom szerint, jobb ha ész nélkül adóemelésekbe kezdünk, mint ha hagyjuk hogy a hiány maradjon 10% körül...én már csak ilyen furán gondolkodom.

Lesz még olyan időszak Magyarországon, amikor lehet majd értelmesen, végletektől mentesen polemizálni? Amikor lehet majd egy kérdést indulatoktól mentesen tárgyalni? Amikor lehet valamiről értékítéletet mondani, anélkül hogy ne személyeskedéshez kapcsolódjon, hogy nem teljesen osztom más véleményét?

Amikor egy negatív kritika értelmezése nem azzal lesz egyenlő, hogy "mindenért ők a hibásak" egy pozitív kritika pedig nem azzal, hogy "hősökké vannak beállítva"?

Lesz még olyan, akivel lehet normálisan vitatkozni?