Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Csányi-birtok avatóján Orbán

Spade Előzmény: #564908

Nézd,

Én általában leszarom h ki mi mögé áll ezért az a legkevésbé sem érv h mennyien támadnak valakit. Sőt sok esetben ez kontraindikátor.Einsteint is lehülyézték az elején és a fizikában is kihalással terjednek az új elméletek.

Én sztem Mato az egyetlent csinálta aminek van értelme, a tányát levágta ami azért fontos mert a hitelektől kizsigerelt emberek nem támasztanak keresletet ezért növekedés csak a termelő külföldi beruházásoktól jöhet. Miért jönnek ide a külföldiek? azért mert a nyereségüket itt vehetik ki a legolcsóbban és úgy h nem offshoreban vannak tehát nincs odahaza bünti. Ez úgy is nműködik h nem csak növelik az itteni termelést hanem az elszámolóárakon keresztül itt csapatják ki a nyereségüket és működik is mind2. A másik láb az szja lecsökkentése, Eleve nonszensz h havi 1500 euro fizetés után 40-45% szja-t kéne fizetni, aki ezt komolyan gondolja az nem normális, mert ennek az lesz a következménye h felgyorsítja a kivándorlást főleg a potens szakembereknél.

Tehát Mato a 2 legjobb legperspektivikusabb dologban lépett, abban aminek van értelme, és persze feláldozta a többit. Van a bankok ellen egyfajta sommás utálat is, de ha tényszerűen nézzük a gdp növekedés motorja jelenleg a külföldi beruházások már lehet ebben a helyzetben, amikor a fogyasztók kifeküdtek a hitelek terhe alatt, nekik pedig nem kell itteni hitel hiszen az anyabankok adnak. Ezen nem segítene jelenleg még h a bankokat nem nyomasztanák a különadókkal mert jelenleg mérleg alkalmazkodás folyik náluk is meg a fogyasztóknál is, később ez persze változik.

.

Persze a gyors cselekvésnek megvan az a lehetősége h luftot rugnak, és összedől az összes eredmény illetve az eredmény lehetősége is pillanatok alatt eltünik, ezért kell megvárni mondjuk 2014-t és akkor mérleget vonni.

Amit nem értek a mato2 programban, h pl. a bankszövetség miért nem azt akarja elérni h jövő év közepén ha nem az EU-nak van igaza akkor a most kivetett adókat (bankadó fele+tranzakciós adó többlet) visszavonják, illetve h a kormány miért nem igéri ezt meg ? Ez lenne az adott helyzetben az egyetlen ésszerű magatartás és a feleket is (EU,Bankok) megnyugtatná