Re: nincs cím
keg420 Előzmény: #563608Tisztelt KEG Részvényesek!
A jelenlegi támogatói részvényszám több mint, 1.019.706 db részvény!,
további két támogató részvényes ezidáig nem jelzett vissza darabszámot.
Az 1 Millió feletti támogatói részvény ellenére is fontos, hogy minél több részvényes, minél nagyobb részvényszám mellett támogassa a rendkívüli közgyűlés összehívását!
Elöljáróban annyit közlök (mielőtt bárkiben bármilyen aggály felmerülne), hogy kizárólag a rendkívüli közgyűlés összehívása és megtartása a jelen felhívásban kötelező vállalás.
A rendkívüli közgyűlésen viszont mindenki saját belátása szerint, saját részvényével szavaz, amennyiben személyesen is jelen lesz.
Amennyiben a részvényes nem kíván személyesen jelen lenni a közgyűlésen, meghatalmazást adhat szavazati jog gyakorlására. De természetesen ez utóbbi nem kötelező.
Várom tehát e hét péntekig az alapszabály módosítására irányuló (#35961-es bejegyzés), rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményező részvényesi támogatásokat, továbbá ezzel kapcsolatos, vagy az alapszabály módosítására irányuló, illetve napirendi pontra vonatkozó jelzéseket, javaslatokat a keg420@freemail.hu email címre.
A szükséges tudnivalókat és teendőket és dokumentumokat minden érintett részére - elfoglaltságom miatt - csak 2012.10.22-én emailban küldöm meg.
Ezúton is köszönöm az eddigi támogatói visszajelzéseket!
Együtt sikerülni fog!!!
/Kedves Sly, ugyanezek a kérdések foglalkoztattak. A választ tudom és éppen azon vagyok, hogy a rendkívüli közgyűlés összehívása ezúttal sikeres legyen./