Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

banyaiz Előzmény: #563529

Szerintem nagy kérdés honnan is milyen feltételekkel tudtak pénzt szerezni. A részeletek.

Aki kötvényes gondolom a cég túlélési esélyei alapján fog dönteni és az alapján mekkora %-ot ajánlanak. Most azt mondják 30% azt elfogadni egy 2014-ben lejáró kötvényre ha a cég talpon maradhat elég furcsa lenne. 2012-es lejárat itt van, most tételezzük fel vki nem fogadja el az ajánlatot és 2012-es kötvénye van akkor mi történik vele, vagy a céggel? Egyáltalán milyen elfogadási arány számítana sikernek? Pl felajánlja 80% kötvényes 50%-on akkor a maradék 20%-nak fizetnek majd határidőben 100%-ot mert arra lesz pénzük? Ez is zavaros nekem.

Azt sem értem , hogy keveredtek a sztoriba a későbbi lejáratú kötvények mikor eddig a közeli lejáratúak és szállítók finanszírozása is probléma volt.

Egy csapásra egy nagy befektetővel rendeznék a kötvényeket stb? Máshogy logikailag nem látom értelmét. VAgy arra gondolnak parában majd olcsón a nagy többség odaadja a kötvényeit?

Zavaros nagyon. Fogalmam nincs mit fog csinálni az árfolyam alsó felső limit is benne van vsz .