Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #562282Lupin Úr!
Mai írásai:
Felkelt 5kor: 5óra 17kor már csőddel ébredt megint:
"Mire fel lenne rally? Csabika az eredetileg a cég által követelt összegek töredékéért kötött megállapodásokat. Ezeknek a pénzeknek a beérkezési üteme is bizonytalan, de október 24-ig kizárt. Látszik, hogy Csabika nem akar mártír lenni, kiváltja magát a sittről.
A csőd elkerülhetetlen, a csődbiztos egy lényegében kiürített céget fog találni, nulla mozgástérrel.
Ordít, hogy a kötvényesek és részvényesek le vannak a sz*rva, Csabika magát menti. Sorra kótyavetyéli el a családi ezüstöt.
Ettől függetlenül a chart-rajzoló mai is majmot csinálhat a libákból."
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Majd most:
"Októberig 24-ig nem lesz elég pénz a kötvényekre. Az már csőd lesz. Annak pedig nem fognak örülni a kötvényesek, hogy Csabika töredék áron kótyavetyéli el a cég követeléseit. Lassan ki lesz ürítve a cég. Nem tudom, hogy miben bíznak a részvényesek.
Ettől függetlenül ma meg lehet vezetni a libákat. Ügyesen rajzolva az elejét, szép tömés lehet a vége. "
--------------------------------------------------------------------
Semmi mást nem tud ebben a topikban mondani?
Ezt kell olvasni minden percben. Kire akar még nyomást gyakorolni?
Mi a különbség a két hozzászólás között??
Miért nem mondja, hogy emeberek.. eddig csak csődről beszéltem, most jönnek befolyó pénzek, "parkol" a lengyel hitel. "parkol" a RESZ. Már Sárospatak is elismeri tartozását, pár száz milla jön onnan is.
Miért nem gondolkodik ezeken?
Annyira tudja már mindenki, hogy maga csőddel jön minden nap.
Miért nem gondolkodik azon, hogy mire állt meg az esés? Hetek óta a csődöt mondja, árfolyam már nem esik két hónapja.
Nem unalmas??!!
Nekünk nagyon.
Mondtam már pihenjen Exszel együtt. Menjenek el egy étterembe, érezzék jól magukat, de gépet ne vigyenek magukkal, mert még rántott hús evése közben is csak csőd hírt fognak keresni.
Maga aglegény lehet, Ex meg hajadon. Ez lehet a frusztráltság oka, valamint a napi 16órás E-star csőd keresési hírek oka. Mondjuk ehhez semmi közöm, ez igaz.. de próbáljanak változtatni az életükön, mert ez kóros már.