Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Dr. ursi Előzmény: #557216

te megint kevered a szezont a fazonnal.

a komcsik és elvtrásak a szoci és libsi pártokban találhatók főleg.

---

semmi népszerűség emelkedés a végtörl miatt.

tájékoztatlak, hogy itt pl mind akik tudtak törl mert volt pénzük, mind atomszocik és bár mint majom a farkának h betörlesztettek, de attól még ugyanúgy szidják vikit és szajkózzák a hülyeségeiket.

én pl aki nem ez vagyok :o) nem tudtam törl mert nincs pénz de látod nálam esett is emiatta népszerűségük :o) mivel tudtam , előre láttam és így is lett h azok törl vég akiknek pénz volt, azok meg a szocik.

és verók elvtársank is adhattak volna még két önkoris ingatlan eladási jogot ócsóért :o) akkor is csak szoci maradt vóna.

na ő elvtárs.

volt.

most már valamelyik bugyorban ücsörög :o)

---

áruld már el h mitől maga a forint felár ?

mert nem devizahitelekről beszélünk :o)

hitelezés nem amiatt nincs.

hanem amit írtam, hogy vagy van még neki és nyögi, vagy már megégette magát de végtörleszetttés soha nem is kell neki.

és azé nincs másutt se általatok szebbnek tartott országokban sem, mert még 1,5% banki kamaton se kell senkinek a hitel !!!

túltermelési válság van.

megint.

most épp a robotozitálás miatt közben meg nőttek az ebertömegek, akiknek munka kéne hogy pénzük legyen amibő árut tudnának venni, alapvető árukat nem hitelből, keresetből.

ezt kéne megérteni.

amíg a robot 20-30-100 munkás helyett dolgozik ócsón de fizetni kell a segélyt ezeknek, addig miből gondoljátok hogy bármi is lesz a világban ???

hatalmas világtársadalmi robbanás előtt állunk !

meg kéne már ijedni.

ajánlom figyelmedbe neked is és a többikenek is: gazdasági bérgyilkos voltam című könvyet.

talán megértiketk.