Re: nincs cím
Roberrtto Előzmény: #555042WP8 jó lesz, kérdés, hogy mekkora marketinghadjáratot indítanak a gyártók. Nokia biztosan ráfekszik a témára, mivel microsoft is pénzeli és igy jobban is terjedhetnek a telefonjaik.
Ha nagy feltámadás nem is lesz, de alssú nvöekedés biztosan. 10000 embert elbocsátottak, költségcsökkentések, ráadásul ezeken a telefonokon nem akkor ahaszon van mint a filléres butafonokon.
Én csak azt nem értem mit tökölészik nokia, egyből ki kellett volna adni 5 telefont, nem várni jővőre.
Nokia még a plussz extra szolgáltatásai maitt is sikeres lehet, ilyen például az ingyenes navigáció.
Azért Nokia két fő újdonsága, a vezetékmentes töltés és a kamera legalább galaxy s4-ig egyedi lesz.
A kamera meg lehet még jódarabig, hiába a többi gyártó kiad 12 megapikszeles kamerát is, nem az a lényeg egy mobilnál.
Janicroft
Milyen megálapodás van RIM és microsoft között?
Én úgy tudom RIM gőzerővel készül a jővő év elején bemutatásra szánt készülékeire. Nem lenne semmi ha BB is idővel wp-t futattna, akár úgy is, hogy megmaradna saját oprendszere is, és lenne ilyen és oylan telefon is.
So kkockázat nem lenne benne.