Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Janicroft Előzmény: #553435

Az NFC a kutya sem használja még, ahhoz pont az kell hogy olyan tömegeknek legyen elérhető mint az Apple vagy a Samsung telefonok hatalmas felhsználóbázisa. A Lumia és a WP8 lehet hogy nagyon erős meg innovatív meg minden, de semmit nem ér ha pl. nincs a telefonra Instagram, stb, mert az emberek többek között azért veszik ezeket a telefonokat hogy fotózzanak, aztán "meginstázzák", aztán meg posztolják ki a nagyvilágba. Értem hogy át lehet írni kapásból a WP7-es appokat, de mikor?? Ha nincsen kiadva a fejlesztői csomag a fejlesztőknek, akkor mikor írják meg a szoftvereket?

Na igen, az AAPL. Úgy tűnik hogy semmi forradalmi különbség az előzőhöz képest, helyette apró és finom újítások, na meg eprsze jobb teljesjtmány, stb, és ezt egyelőre úgy tűnik hogy szeretik a népek. A bejelentés előtt 1 héttel én leépítettem az AAPL pozícióm felét, mert attól tartottam hogy ha nem lesz valami hatalmas újítás akkor az csalódás lesz a piacnak, és tekintve hogy mennyi információ kiszivárgott, elsőre nekem is az volt a véleményem hogy semmi varázslatos újdonság nincs, egyszerűen csak egy nagyobb kijelzőjű készülék. De nem ez van, és a népek ki vannak éhezve az új telefonra. 1 óra alatt elfogyott az előrendelhető menyniség, a 4-nek és a 4S-nek ehhez több idő kellett (bár azt sehol nem olvstam mekkora is volt ez a kezdőkészlet, szóval ez még csalóka is lehet ám). Szóval az AAPL ATH-n, és ha tényleg eladnak itt 10 millió darabot még szeptemberben, akkor ez bizony nem 700 dollár lesz a gyj után hanem inkább 8. És akkor még nem beszéltünk az Ipad Miniről, ami lehet hogy ugyancsak a csőben van. Bocs, a vége kicsit OFF lett a Nokia topikhoz.