Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: first

Janicroft Előzmény: #552996

Látod ez az én bajom, a TA-hoz semmit nem konyítok (bár nem feltétlenül hátrány ez minden esetben), a trailing stop-ot meg jó ötletnek tartom nagyon, de a Fio-nál nem lehet :S

FSLR témára visszatérve: http://www.huffingtonpost.com/2012/09/14/no-more-solyndras-act-house-vote_n_1884656.html

Itt olvastam hogy a republikánusok most akarnak egy olyan törvényt hogy ne nagyon adjanak már hitelgaranciát solar cégeknek, és név szerint hozzák a Solindrát, ami 500 millio USD-be került az amerikai adófizetőknek (vagy inkábbb az USA államadósságát finanszírozó befektetőknek... :)), szóval a lényeg hogy az a cég becsődölt és ugye most választás van, hát persze hogy elpufogtatják az ilyeneket hogy Obama csapata az égeti a pénzt és nem ilyen irányú energiatermelésre van szüksége az országnak, amit nem tudok hogy FSLR is részesül ilyen bankgaranciában? Vagy számolnak ők ezzel esetleg hogy kaphatnak ilyet? Mert 5 céget említenek, mindegyik csődbe is ment, de a First Solarról nincs egy szó sem a cikkben, érdekes.

És az sc téme: igen, azt olvastam hogy valami irdatlan mennyiségű short van nyitva a cég részvényeire, de azt hittem felgyorsult ennek a menete itt az utóbbi időben és azokra gondoltál hogy azokat zárják ma.