Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Roberrtto Előzmény: #548518

Én többet vártam a nokiától amúgy.

Csak két készülékkel jelentek meg?Mit csináltak akkor ebben az évben? Minimum 4 készüléket ki kellett volna adniuk, különböző méretekben, 3.7, 4, 4.3, 4.8ˇ", egy, két illetve 4 magos processzorokkal. Ráadásul ez a két mobil iszonyat drága lesz, igy ez gátolja majd a terjedését. 820 is simán 100k HUF felett lesz.

Ja és hol a pureview kamera? Ha nem is 41 megapikszeleset, de 21 vagy minimum 12-eset bele kellett volna rakni a csúcskészülékbe.

Ez igy kevés lesz, a samsung új wp8-as készüléke is van ilyen, dizájnban is felveszi a versenyt.

Ha valamelyik gyártó előbb lecsap olcsó wp8as készülékre, akkor a finnaknek reszeltek...

Kicsit mintha magát tenné tönkre a nokia, iphone következő generációjára kiváncsi leszek, de félek nokia nem fogja tudni felvenni a versenyt vele...

Ráadásul jővő héten jön ki htc is wp8akkal, kiváncsi leszek ők mit alkotnak.

Mondjuk forgalmazás még majdnem 2 hónap, addig leleplezhet nokia is másik készülékeket is, de a dizájntól eltekintve kicsit csalódás ez msot nekem. Persze az ár is döntő lesz, de hogy ez a két telefon közül midnegyik jóval 100k HUF felett nyit majd az tuti.

Viszont 2.5$-t igy is megér a cég, kérdés mi lesz most. Jön-e felvásárlási ajánlat vagy sem.