Re: nincs cím
Csilla76 Előzmény: #547588Zöldség, sok zöld spenót répa saláta brokkoli...stb.
húsból, haltól kezdve marháig, szárnyasok.. felvágottak nem, házi kolbász és szalonna. olajos halak és sok tojás.
gyümölcsök és olajos magvak (dió, mák, kesudió, brazildió, törökmogyoró makadámdió) . lehet kapni magliszteket, ebből gyártok lepényeket és muffint.
zsírok: vaj, állati zsírok, és olívaolaj, kókuszolaj.
Édesség: xilites vagy steviás édességek, amit magamnak gyártok. lásd muffin.
Napi 3-4Xszer eszek, és mivel a szénhidrátok lassúfelszívódásúak, nincsen farkasétvágyam, és édesség utáni vágyam. ha van, akkor eszek barackot, vagy szőlőt. ezeket annyira édesnek érzem, hogy nem tudok megenni belőlük 1-2 darabnál többet.
Én áldásosnak érzem a vitaminok hatáát, mert a stressz kivesz belőlem egy csomó energiát. Bvitamint pl. magnéziummal.
Szentgyörgyi A. is adta magának a c-vitamint és sokáig élt. Ráadaásul jó vitaminokat lehet kapni, amik nem tartalmaznak olyan adalékanyagot, amitől fájna a hasad. Rengeteg van, én is váltogatom és próbálgatom. 1000mg-osat szoktam venni, de valamikor 2000mgot is megeszek.
Dvitaminra szükségünk van, mert nem vagyunk egész nap a napon. Nem tud termelődni egy irodában, télen meg pláne. én 5000NE-t szedek már most.