Re: nincs cím
Csilla76 Előzmény: #547347a cink jó. Én szednék mellé b-complex vitamint meg d-vitamint is 3000NE-t. meg innék sok-sok zöldteát.
- ja, és ha 22-sel gyógyítod magad, szedjél még szelént is meg kiszívja belőled:-DDD
de a legjobb szülni.:-) mióta megszültem kisfiamat, befeketedett a hajam...még jobban.
persze férfiaknak nehéz szülni..:-)
Reparex ezeket tartalmazza: Víz, Laurilan, Glicerin, Ezüst acetátum, Biotin, Pantotén sav, Ricinus olaj, Rozmaring kivonat, Tengeri só, Alfa reduktáz, Parfum- akkor inkább szedjél a bkomplex mellé biotint is nagyobb mennyiségben, mert az is b-vitamin.
Nogrey összetevői: aqua, methoxyisopropanol, glycerin, bismuth citrate, ammonium chloride, sulfur, keratin, polysorbate 20, perfume, CI42090
Egyébként én ezeket a vitaminokat szedem, amiket fent írtam. Ráadásul nem eszek kenyeret, még kiőrélsűt sem, tejet és hüvelyes zöldségeket, semmit. A bőröm és a körmöm rengeteget javult, de a hajam is, bár azzal nem volt gondom. A színe szép. A vitaminok javítják a hormonháztartást is és nem kell félni tőlük. Én nagy dózisokat szedek. ja és ajánlom a DHEA-t is. Az a hormonokra hat, ha versenysportoló vagy, akkor doppingnak számít.
Szerintem ezt az őszülés problémát elsősorban belül kell kezelni, és nem kívülről.
Fontos a kaja, meg az ital, meg a vitaminszedés.