Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #545771a régebbi autóknak volt lelkük..a mostaniak hibátlanok de nem tudom..
havernak van régi musztángja beleülsz és otthol érzed magad.. faternak anno volt egy peogeot 403-asa (colombó autója csak nem cabrio..de bőrrel).. volt egy fél napot csak ültem benne..
Régebbi mercivel mászkáltunk anno..volt egy közös témám egy mercis fan sráccal..dízel volt..mókusok törték elöl a diót..rázkódott amíg állt.. és lassú volt mint a csiga.. de halál kényelmes volt.. mostanában vittek ingatlanhoz duplalámpás mercivel..egy-két éves lehetett.. kb 6 hengeres lehetett mert fújt a szél..de nem fogott meg..kanyarban iszonyat..tolta az orrát..rázott is...(budára mentünk.Vöröstorony felé)
amúgy nem vagyok autó mániás..szeretek minden személyes tárgyat..(óra,kés, fegyver,..) de alapból használati eszköz az autó..nincs neve nálam.. 6évig volt vectrám utána sem néztem mikor elvitték.. (mondjuk megszivatott az utolsó szakaszban)
kényelmes gyors megbízható..és jó legyen ránézni.. ennyi az egész..most Mazda6..pont megfelel..néha dugig rakom szegényt vasdobozokkal..pedig 5ajtós nem kombi.