Hozzászólás
Másik topicból ide, mert itt a helye:
Felvezetés:
"De hogy az autóválasztásból én ne csináljak filozófiai kérdést mondok az A4-re egy jobb alternatívát: Seat Exeo.
Egy az egyben (előző) Audi A4 csak olcsóbban kapod meg fiatalabban (nem kezded nagyfelújítással a megvételt). Ja csak Seat embléma van rajta, így a sznobság miatt meg hamar esik az ára."
AT:
"Hát ma kaptam kölcsönautonak egyet.
Szörnyű, iszonyat, ennek az égvilágon semmi köze egy Audihoz, de még egy Skodához sem ér fel, mert az is sokkal igényesebb belülről. Egyszerűen döbbenet egy múlt századi középkonzol 2012-ben.
Nehéz kormány, hangos, nehézkes, feelingre egy új Polo hülyére alázza, egyébként meg egy semmitmondó, múlt századi érzetet árasztó jármű, aminek még csak feelingje sincs, mint egy B4 Audinak.
Ennek a járműnek nem azért esik az ára, mert a sznobok nem keresik, hanem azért, mert egyáltalán fogalmam sincs ki az, aki ezt megveszi, ennél még a használt 2004-es B4-es is sokkal jobb választás. Vagy egy Golf... esetleg egy Polo, de ez... ez még rossz viccnek is nagyon gyenge.
A Seatnak szerintem annyi, mert ez a jármű egy teljes tévedés minden szempontból és ugye ennek kellett volna megmentenie. Indiában, Oroszországban ez lehet, hogy "nagy szám lenne", de itt ez csak egy röhej."