Re: nincs cím
Roberrtto Előzmény: #545438Solar ipar szerintem akkor lesz jó ha végre az amcsik és kínaiak kibékülnek, meg európa.
Szvsz nem akkora fantázia ez a solar biznisz, a hatásfokon kellene javítani, azért sem elterjedt még, különben már minden tetőn ott figyelne.
De azért látom igy is dilemmázol, hogy nokiát a padlóra várod, solarban pedig nagy lehetőséget látsz.:)
Microsoft hátszél azt garantálja, ohgy a wp8 nem fog megbukni, főleg msot, hogy hardveresen is felveszi a versenyt a többi gyártóval a plattfrom, ráadásul marketingköltségébe is beszáll microsoft nokiának.
Forradalmi találmány egyenlőre nem kell, talán majd a hajlékony kijelző lesz az, ezen is úgy tudom nokia dolgozik!
Forradalmi dolgok meg azért nem kellenek, mert 2 rendszer van, egy prémiumszegmensben érdekelt iphone és az android amit egyszerűen képtelen jól optimalizálni google.
Írtam már az én esetemet, referenciakészülék és vannak benne fagyások, akadsáok, de a samsung galaxy s2 is iylen ismerősnél!
Az olcsó kategóriában is arathat igy wp (és ezáltal nokia), mert a wp8 legalább egyszerűen kezelhető és nem fagy, lagol!
És mostantól nem csak dizájnban veheti fel a csúcskészülékekkel aharcot nokia (mint pl lumia 900) hanem hardverben is. 41 megapikszeles kamerát egy ideig más gyártó nem fogtudni bepakolni a mobiljába.
Ráadásul ott vannak a nokia extra szolgáltatásai, navigáció, nokia drive, egyedül a wp market ami még szegényesebb a két konkurensnél, de ez is beindul szvsz.
Rim-mel meg nem keverném össze, ők egyedül vannak, arra meg a nyakamat, hogy nokia wp8ból többet ad el mint wp7ből.
Amúgy szerintem rim is életbenmaradhat, de az már egy más tészta.