Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #544917

Ezeken a zsidayságokon (remélem így kisbetű) kezdek lassan ledöbbenni. Ezek nem beszélnek egymással? Hiszen egyre másra ellentmondanak saját maguknak. Ezt például:

"Lehet csűrni-csavarni persze az indokokat, de a legfontosabb, hogy Magyarországon - éppúgy, mint az elmúlt években mindig - alapvetően árfolyamcél van, még ha nincs is kimondva, sőt ezt minden érintett tagadja."

Az előző cikkek ismeretében nem is lehet értelmezni, hiszen egyszer azt írja valaki, hogy baromira túl van értékelve a forint (vö: EUR inflációból számolva), most meg azt, hogy az inflációval nem kell foglalkozni, mert az csak importálódik, ugynakkor nemrég azt írta valaki, hogy még mindig erős a forint legalább 10%-al, amiből ORDÍTVA következik az, hogy a fair értékre KELL gyengíteni a forintot, egyebekben minden mástól függetlenül. Ettől függetlenül az árfolyamcélt igen keményen kimondták (->kimondatták például Demjánnal), és az a 300 Ft/EUR, mint érték, innentől azt állítani, hogy "ezt tagadják", az a hülyeség netovábbja. Ha ehhez pedig még azt is hozzávesszük, hogy mondjuk az SNB sem csinál mást egy ideje, csak árfolyamcél érdekében dolgozik, vagy éppen a Japány jegybankot, de akár az összes többit megemlítjük, akkor már maga a felvetés is értelmetlenné válik, hiszen ma erről szól a világ.

Ennek megfelelően ezt "meglátásnak" eladni:

"Ez a szakadás 2013 tavaszáig fennmarad, majd a jegybanki vezetőváltás után valószínűleg egy még galamblelkűbb, magasabb inflációt, gyengébb árfolyamot toleráló, alacsonyabb kamatok felé mozduló monetáris tanácsot láthatunk majd."

kissé erős, hiszen hogy mást ne mondjak, ezt már elég régóta mondogatom én is errefelé, de ebben egyáltalán nem vagyok egyedül. Lehet, hogy a zsidayságok kiagyalói most jöttek rá, hogy tényleg így lesz, mert mégsem lesz IMF megszállás?

"Ebből az is következik, hogy az infláció felett fix hozamot fizető Prémium Magyar Államkötvény továbbra is a magánbefektetők legjobb barátjának tűnik."

Szívből gratulálok ehhez a bölcsességhez, amelyet nem oly régen vezettem le a tőzsdei profitokkal összevetéssel kapcsolatban és lettem ez ügyben körberöhögve. Kéretik a zsidayságban hívőknek őket is hangosan kikacarászni.

EZ meg külön csúcs:

"Amíg ez a két feltétel teljesül, addig van tere a kamatok csökkenésének, a külsős tagok valószínűleg igazándiból csak e kettőre fognak figyelni, függetlenül attól, hogy mi szerepel a stáb által elkészített vaskos inflációs jelentésben..."

Mert ezek szerint most kezd bennük tudatosulni, hogy csökkenni fog a kezelt pénz, a profit, az uzsora, a nyereségük, mert az ország és az ipar, a termelés érdekei kerültek az előtérbe, és nem az uzsora terjesztése és a könyvelés hamisítás.

Még a végén bedobják, hogy elmennek dolgozni...