Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Moneywheel Előzmény: #543777

Kedves lagwagoner és ang3lt egymás sejhajának nyalogatása közben talán marad időtök elolvasni a válaszomat:

lagwagoner:

Ahelyett, hogy cáfolnád az Elliot Wave és az arra épülő firkákkal kapcsolatos véleményemet, helyette a személyemet meg egy befektetési alapot próbálsz kurrogatni hátulról mint a homokosok. Nem is értem, hogy mit akarsz tőlem az ilyen "légy büszke magadra", meg az “alapodra” személyeskedéssel?? Amikor téged megbüntet a rendőr mert átmentél a piroson, akkor beköpöd a szomszédod amiért visszatekerte a gázórát? Írd le, hogy szerinted az Elliot Wave (meg az arra épülő rajzocskák) miért nem baromság. A primitív elvonatkoztatásaid melléktermékek a logikus argumentumok helyett amik az Elliot Wave mellett vagy ellen szólnának. Most már a sokadik velem kapcsolatos szarházi beírásodat kellet elolvasni, de még mindig nem írtál egy szót sem arról, hogy az Elliot Wave miért nem baromság. Várom, hogy válaszolhassak.

“Fikázni, könnyű alkotni nehéz ... Te vagy rá példa. Azt nem értem minek szólal meg valaki valamiben, amihez nem ért, csak fröcsög. “

Én a nicknevemmel felvállalom a nyilvánosságot és nem bújok el a sötétbe sem a szakmai munkámmal sem a véleményeimmel. “Fikázni” úgy könnyű ahogy megbújva te teszed és nem úgy ahogy én. Az elmúlt több mint tíz évben viselem a mások pénzének direkt vagy indirekt kezelésével járó erkölcsi, lelki és nem egy esetben anyagi terheket. Te ki vagy, hogy velem példálózz, hol vannak a te eredményeid, szakmai munkásságod?? Milyen görény dolog az, hogy te olyan dolgokkal rugdalod az embert amiket te a saját részedről nem teszel ki a nyilvánosság elé. Argumentáció szempontjából nem számítana, de az egy viselkedési minimum a gerincesek közt, hogy ha a másikon nincs páncél akkor én is leveszem magamról. Megdöbbentő, hogy milyen mocskokat hordoz a hátán a föld és abban is van valami, hogy aki korpa közé keveredik azt megeszik a disznók. No de mindegy, még elmegyek erre a fórum találkozóra és reménykedek abban, hogy az arcnélküli mocskolódások helyett én is tanulok valakiktől újat az Elliot Wave – ről vagy más valamiről.

ang3lt:

Nyugodtan mellőzheted azt, hogy “csak az mondja aki nem olvasta végig a könyvet “ ..

Már akkor olvastam a “könyvet” amikor itthon még a milliméterpapírra sem rajzoltak le egy chartot. Már én is írhatnék a témáról egy könyvet. A probléma ott van, hogy ez EW fantáziátlan és rettentően unalmas. A befektetésekkel kapcsolatos elméletek határvidékei nem itt vannak. A befektetési szolgáltatók örülnek neki, sőt biztatják is a “mappet” – eket, hogy rajzolgassanak ezt azt amazt... Egy a chartokat buheráló kisbuksi előbb vagy utóbb ügyfél lesz a jutigyárban. Más: ha annyira oda vagy a könyvekért akkor van nekem is egy rakás szakmai sikerkönyvem amit még a kezdeteknél faltam be, és szívesen elajándékozok bárkinek csak küldjön egy üzenetet.

Amit mondtál, hogy “Rám lehet mondani hogy önző vagyok de ha megtalánám a megoldást akkor azzal keresnék pénzt saját magamnak. Nem dolgoznék. Nem ez az álma mindenkinek?” egy olyan anekdota amivel semmit nem lehet kezdeni. Ugyanis az a nagy büdös helyzet, hogy mint minden más üzlethez ide is megfelelő mennyiségű tőke kell. A munka nélküli pénzkeresés mint mindenki álma jól meg is van lovagolva és ezért is születik az a sok eszetlen hozamígéret, szuper hullámos módszer meg hasonlók ...