Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

ang3lt Előzmény: #543799

Ha nem haragszol meg azt nem tenném. Volt egy kolléga akivel perce együtt kezdtük el tanulni a történetet:

http://buxelliott.blogspot.hu/

Én nem akarok ilyen mélyre süllyedni. =) Pénzt szedni órákért .... tanítani valamit amivel nem vagyok teljesen tisztában...ha valami bejön kiemelni...ha nem akkor nem ... á mind1 nem is mondom mert kedves srác de aztán valahol eltévedt. vagy fizettek neki =)

Rám lehet mondani hogy önző vagyok de ha megtalánám a megoldást akkor azzal keresnék pénzt saját magamnak. Nem dolgoznék. Nem ez az álma mindenkinek? És nem küldözgetnék levelet senkinek. Nem irogatnék weboldalakat ahol megmondom a tutit. Pláne nem szednék pénzt a könyvemért amiben leírom vagy az előadásért ahol elmondom. Nem is értem mi értelme lenne. Vagy csak én vagyok ilyen gonosz és ezek kedves aranyos emberek akiknek mindenük megvan és megakarják osztani? =)

Na de még1x elnézést nem akarok bántani senkit.

Én BUXot felfelé várom. Hosszabb távon. Szerintem előbb lesz 20000 mint 16000 ezt próbálom megjátszani. Ennyi =) Természetesen 16knál borul a bili. Nagyon sok dolog bejött ráadásul hosszabb távon. De még mindig nem merem kijelenteni hogy emiatt. Végülis 50-50 lehet hogy csak mázlis vagyok. =) Nem tudom tényleg. De eddig még jó és amig jó addig hiszek benne =)