Re: nincs cím
Moneywheel Előzmény: #542974"Ha jól emlékszem a Moneywheel trading blogban (amíg publikusan men, és voltak kezdeti sikerek) is egy "spéci" összetett indikátor alapján ment a kereskedés, ami "tuti" volt.
Nem jól emlékszel. A Moneywheel blogban soha nem ment egy "spéci" összetett indikátor alapján a kereskedés. Továbbá nem mondtam (meg nem is fogom mondani), hogy bármilyen indikátor "tuti" lenne. Az egyik cikkemben precízen kifejtettem azt, hogy az indikátorok (kevés kivétellel) egyszerű digitális szűrők. A blogomban a "Spectral Statistic" bemutatásakor kihangsúlyoztam, hogy nem a jövőt mondja meg, hanem azt mutatja, hogy visszamenőlegesen melyik időtávon az árfolyam milyen viselkedést mutatott statisztikailag. Semmilyen kezdeti sikerességről nem volt szó mivel nem volt cél, hogy az eszköz megmondja, hogy mi lesz holnap vagy azután. A publicitás meg azért maradt abba mert beleuntam, hogy a bölcsek kövét keresgélő balfékeknek kelljen elmagyarázni az egyszeregyet. Idő kell kiheverni a sok butaságot, a lelkes amatőrök beszólásait és borzasztóan untató okoskodásait.
Ha az Elliot elemzést mások hozamgörbéjének vizsgálatával szeretnétek argumentálni (érthetetlen, hogy miként került a csizma az asztalra) akkor javaslom, hogy mindenki kezdje vizsgálni a saját eredményeit .. Biztos jó szórakozás lesz.