Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #541592

nem vagyok ingatlanos..mondjuk vettem-eladtam párat az időtáv is fontos..én úgy tervezem általában 1-1,5 év alatt eladom..amikor már nem használom hasznosítom.

tudom a garay tér legendás hely...volt.. de úgy látom ma már a kisker-nagyker meghalt pár évre..ami kereslet van annak a nagyobb része a plázákban csapódik le.. glamúr napokon pl láthatod mi megy ott..hemzsegnek a magyar népek csehszlovákok,oroszok,spanyolok...

hetente van akció.. esőben hóban kánikulában jó ott lenni..kaja is van meg csajok pasik..igazi élettér.

De ezt te jobban tudod én csak látom a változásokat...és figyelem a saját(csajaim) vásárlási szokásai...régen úgy vásároltam..blahától a nyugatiig a kőrút..utána a másik oldal vissza..majd a rákóczin az erzsébethídig.. végig fésülve a butikok.

Szerintem az üzlethelyiségek VI-VII kerben 280-360ezerig mennek négyzetméterenként..az extrák amiket leírtál azok olyanok mint az autónál.. senki nem fizeti meg neked..de segít eladni..

de vegyünk egy alap 32 milliót a helyiségedre..ami szerintem jó ár..DE!! qrva sok pénz..

Mákod lehet..ha valakinek van egy tuti ötlete..vagy nemzetközi cég keres helyet.. vagy egy tuti pályázós aki tudja megkapja a vissza nem térítendőt...beeshet az ajtón..ez mák..(úgy legyen) de általában ezek nem ilyen helyen keresnek üzletet.

Egy átlagos normál ingatlan megtérülési idő 10év.. nekem is szokták mondani ennyi a piaci ár..erre én mondom..jaa piaci áron a hülye is tud venni és 1000db-ból lehet válogatni..

Kb az van olyan mint a lakás 10-15 milkáig van kereslet..utána csak a nagyokat keresik a láncok..

Summázva:

-ár 280-360ezer között (sztem 320 )

- sztem csak befektetőnek tudod eladni..

- sok pénz..érdemes jelen- és jövőértéket számolni..van e akkora hozzáadott értéke az ingatlannak..mekkor pénzért lehet u.ezt kibérelni vásárlási opcióval..stb stb (én úgy csinálnám ha vevő/bérlő lennék)

- meg kell nézni a másik oldalt fel kell tenni a kérdést ha lenne 32 gurigád megvennéd? vagy vennél 3db 10milkást..milyen tevékenység hoz ekkora pénzt..stb stb