Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Láma Előzmény: #540326

Embert próbáló feladat beszélgetni vele. :)

Helyén kell kezelni a dolgokat. Mindkét szervíznek megvan az előnye, hátránya. Tudomásul kell venni és kiválasztani a szimpatikusabbat, az előnyeivel, hátrányaival együtt. Van aki ezt képes megérteni, van aki azonnal marházza a másikat, ha eltérő a vélemény.

". De példul az, aki prémiumautot nem végig vezetett márkaszervízkönyvvel együtt vesz, az egy marha,"

Tehát: Aki nem ért velem egyet, az marha. Aki ért annyira hozzá, hogy szervízkönyv nélkül is képes eldönteni egy autóról, hogy jó, vagy nem, az is marha.

" ráadásul az ilyenek f*ssák tele a netet"

Kell-e komment a telefosással kapcsolatban?:)

"Egyebekben pedig, nem hiszem, hogy az "okosszervizesek" például megtehetik azt, hogy "méltányosságból" mondjuk 50-70%(!) kedvezményt adnak a nagy értékű javításokból,"

Hisz, feltételez, elképzel valamit, abból levon egy neki tetsző következtetést, amit néhány sorral, vagy hozzászólással arrébb már tényként említ újra, és ebből új következtetést von le. Aztán újra és újra, míg meg nem unod. :) Ha rávilágítasz a problémákra, besértődik és stílusváltással kompenzál. Mármint az arrogánson belül. ..abb, még ..abb ..leg..abb.

Ez különösen tetszik:

At:" Ha pedig visszanézed, akkor megláthatod, én senkit sem sértegettem, ezzel szemben jópáran élték ki magukat abban, hogy engem sértegettek."

Szegény AT. Őt mindenki báncsa. El kell olvasni a nekem írt válaszait.Csóró lúzertől, a hülyén keresztül, a sötét korlátolton át, a majomig minden játszott. Pedig mi történt? Sztoriztam, megpróbáltam más szemszögből megmutatni. Ja, a főbűnt ki ne felejtsem. Azt mertem írni két állítására, hogy tévedés.

Nem, ő nem sérteget, csak jelzőhasználattal nyomatékosítja a mondandóját. :)

Képes saját előző állítását cáfolni, az aktuális bizonyítási kényszer nyomása alatt:

Egyszer az okosszervíz versenyelőnyének nevezi, hogy módja van még válogatni is a munkák között. Máskor:

Az okosszervíz "valójában csak azért tud "olcsóbb" és "okosabb" lenni, mert nincs munkája és kell, hogy éhen ne haljon,"

Egyik állítása szerint az okoszszervíznek nincs munkája. Másik állítás, hogy hetekig kendácsolja a rábízott autót. miért? Leül mellé és nézegeti? Bezzeg a márkaszervízben, ahol rogyásig van munka, 24-48 óra alatt hipp-hopp motorfelújítást csinálnak neki negyedáron. :) Életszerű.

Olvasom, olvasom és folyamatosan Besenyő Pistabácsi hosszan elnyújtva feltett kérdése jár a fejemben.

Próbálom összefoglalni. Az okosszervíznek nincs munkája. Éhen akarnak éppen halni. De azt a keveset ami van, (a versenyelőnyüket kihasználva) azt legalább jól kiválogatják, hogy annyi se legyen. Bezzeg a márkaszervíz tele van munkával, mégis 50-75%-os kedvezményt ad a garanciaidő letelte után, Ennek szerintem csak egy oka lehet: A könyvelő szólt a főnöknek: Baj van főnök. Túl sokat dolgoztok.Sok a nyereség.Tudom nem válogathattok, muszáj összes munkát elvállalni. Dolgozzatok hát olcsóbban, mert túl sok nyereségadót kell majd fizetni.

Az egészben az a szörnyű, hogy még csak érteni se kell hozzá, csak józan paraszti ésszel végiggondolni az állításokat.

Na. Hát hogyan beszélgess egy kompromisszumra képtelen helikopterrel, úgy hogy még a lelkét is ápolgasd közben? Ricsit kioktatta vallásból. Téged megtanít a pénzügyekre. Ibizának leckét adott vállalkozási ismeretekből. Itt pedig használtautó vásárlásból, és szervizelésből korrepetál. :)

Michelangelo kutya farka hozzá képest. :)