Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

lagwagoner Előzmény: #540933

Ja és _AT_ 10% feletti hozamot csak szűk egy év alatt érhettél el 2008-2009-ben, ha rakosgattad akciós bankbetétekbe az egyik bankból a másikba, utána hamar lement 7%-ra. Tehát a 13%/év-nak a közelébe se vagy 7 év alatt, az idősporolásról nem is beszélve amit bankszámla nyitogatással töltenél.

"Tudom, ezt én is értem, csak azt nem értem, hogy hogyan akar bárki vagyonosodni a tőzsdén, ha egyébként a VM hozamáról elismerően nyilatkozik."

Az ilyen VM jellegű alapok safe haeven -ök a tőzsdések számára :-) a dzsungel után

"Már elnézést, de pont azt írtam lejjebb, hogy a 15-20% (HJE) az, ahol már vagyonosodni lehet, erre ezt hozod példának."

Ha van annyi tőkéd

"Aki ért hozzá, az ezen még többet tud keresni."

A fordulókat nem lehet egyértelműen azonosítani. Bár aki szűk stoppokkal skalpolgat...

A tőzsdei teljesítmény nem függ a rögzített tananyagtól. Ehhez nem lehet érteni. A titok a pénzkezelésben, kockázatkezelésben van, nem az üveggömbben.

A tőzsdei árak meg csak blöffök, ebben egyetértek veled. Nincs olyan hogy most olcsó vagy drága. Vannak mutatók, de amögöttes eszközök értékelése már majdhogynem szubjektív. Pl. a kintlévőségek, goodwill-ek szerepeltetése.