Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #540319

Lagwagoner, hadd ne írjam többször, hogy én többször megneveztem, hogy a Concorde VM kötvényről, azaz a VakMajom kötvényről írtam, ami 10%-ot hozott. A Platina Pi csak később került szóba (AZT tényleg benéztem, mert összekevertem, igazad van, a Hold-nak a része a Platina PI és nem a Platina PI-nek a Hold), és ott meg azt mutattam be, hogy azt a "csodát" kifejezetten 2011-ben érte el egy lineáris piramis meredekségű emelkedéssel, egyebekben se előtte, se utána nem hozott semmit, azaz pontosan azért kellett ott a három éves hozamot bemutatni, hogy elfedjék azt, hogy az utolsó évben gyakoralatilag nem hozott semmit sem, azaz pontosan azóta, amióta már nem 1 milliárd HUF van benne, hanem 6-8.

Én a bankikamatokra írtam a 37%-ot, amihez képest az 54,55% egyáltalán nem túl kecsegtető, főleg, ha ebből a költségeket is leveszed és a kockázatot is hozzászámítod.

Szóval, nem én néztem be ezt sem, csak olvassad vissza amit írtam: 37%-ot hasonlítottam az 54%-hoz és soha nem hasonlítottam a 10%-hoz úgy, hogy az volt a maximum, amit bef alappal el lehetett érni.

"Persze, ahogy nő a pénz, az alapkezelő is óvatosabb, és kevésbé díjaznák, ha nagy szórással bedőlne egyszer. Sőt, a nagy szórást se díjaznák."

Én viszont ezt pontosan a kecsegetés, beetetés, lehalászás topicba tenném.

"a célcsoportnak bejön akinek minimális Xtra reálhozam is sokat számít."

A célcsoport (meggazdagodni vágyó hülyék) szépen megkapták a negatív reálkamatot onnantól, ahogy beléptek. Vagy említsem meg itt a Nyilasi alapot is? Ott is mi ment, amikor írtam, hogy ez nem az, amiről szó volt, aztán, hogy megmagyarázták, hogy lesz ez még jobb is, amikor kiszálltam belőle, hogy állampapírozzak... egyébként igazad van. A célcsoportba tényleg a hülyék tartoznak :)

"A befektetési alap nem egyenlő a kötvénnyel, szvsz."

Ezt most nem egészen értem, hogy mire gondolsz.