Re: nincs cím
lagwagoner Előzmény: #540191"Ezek után tekintsed meg a kezelt pénz mennyiségét (eredetileg zártkörű, illetve 75m plusztól volt csak elérhető ha jól emlékszem), amikor nagyon ment a szekér, akkor alig 1 milliárd(!) forint volt a kezelt összeg, utána ez felment 2 milliárdra (LINEÁRISAN), majd ahogy megnyitották a nagyközönségnek (ha jól olvastam), onnantól indult el 6-7 milliárdra a kezelt pénz, viszont azonnal vissza is tért az EKG görbéhez a hozamszámlálás. Ha pedig a B sorozatot nézed meg, az még ennyit sem tud."
Bakker, most esett le. Te végig rossz alapot néztél :-DDDDD Te egész végig a Platina Pi-ről beszéltél? "Ha pedig a B sorozatot nézed meg, az még ennyit sem tud." Itt esett le: a Vakmajomnak nincs B sorozata, és a nettó eszközérték sem stimmelt. A Concorde Vm-et mások kezelik (Faragó Ferenc, Makara Tamás - a magyar piacon Vakmajomként elhíresült befektető csapat - forrás: Concorde), mint a Platina Pi-t (azt Szabó László), de ebben már útba igazítottalak pénteken :-) Szegény. Tudom, hogy nem sokba nézed a vakmajom projektet, de azért a szemüveget felvehetnéd, amikor alapneveket és chartokat nézel, mert így nem fogjuk egymást érteni. Látod-látod, mit tesz az agyat elborító düh?
"Hmm... az elmúlt négy évben 8% éves átlaghozammal számolva az állampapírokkal 37%-ot lehetett volna elérni. Nem vagyok hanyattesve, mert ha a betéti kamatokat írom, akkor már nem is olyan nagy szám az az 54,66%, hanem tulajdonképpen - kevés."
Te azt írtad, hogy 4 év alatt hozott 10 %-ot összesen, én meg erre írtam, hogy 54,66%-ot hozott, nem 10%-ot. Erre válaszoltam. Ja, a Concorde VM alapról(jegy) beszélünk, ami nem kötvény :-)